2.4 sunnuntai toinen päivä Wienissä

Toisena päivänä aamu alkoi hyvin kun takana oli kunnolliset yöunet. Aikaisemmin aamulla oli vaihtoehtona mennä katsomaan Vienna Boys-konserttia tai nukkua pidempään. Toiset, jotka eivät lähteneet konserttiin lähtivät hotellilta 9.35 yhdessä kohti Hofburgin palatsia.

Tapasimme palatsin luona ja suuntasimme kohti Sisi-museota. Kävimme katsomassa upeita hopea-astioita. Suuntasimme kohti Sisi-museota, jossa oli Sisin elämän varrelta erilaisia esineitä ja myös Habsburgien huoneistoja. Palatsikierroksen jälkeen söimme kaupungilla. Mahat täynnä oli mukava jatkaa matkaa Pyhän Tapanin tuomiokirkkoon.

 

Pyhän Tapanin tuomiokirkolla kävimme sisällä ihailemassa kirkon kauneutta. Kirkon katselemisen jälkeen jakauduimme kahteen ryhmään; toinen ryhmä lähti kuuntelemaan konserttia ja toinen ryhmä lähti kapuamaan kirkon tornin portaita. Portaita oli 347 ja portaikko oli hyvin ahdas. Konsertin ja tornista laskeutumisen jälkeen tapasimme roomalaisen museon luona. Kiertelyn jälkeen vapaa-aika alkoi. Vapaa-ajalla osat meni piknikille Karlskirchen aukiolle ja osat menivät puistoihin. Hotellilla piti ilmottautua klo 22 aikaan. Väsyneinä jatkettiin unten maille.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.