3.4 maanantai ja kolmas päivä Wienissä

Aamu alkoi taas aikaisella herätyksellä. Osa ryhmästä söi aamupalan hotellilla ja loput lähtivät metsästämään paikallista Spar-kauppaa, josta he ostivat aamupalaa.

Matka jatkui 8:45 metrolla kohti Schönbrunnin linnaa. Schönbrunnissa ryhmä pääsi kiertelemään ympäri linnaa ja sen puistoaluetta. Schönbrunnin ympäristö oli kaunista ja näköalat olivat komeita linnan takana sijaitsevalta kukkulalta, johon Maria Teresan aikaan rakennettiin Gloriette-pavilionki.

Schönbrunnin jälkeen oli aika lähteä lounaalle. Ryhmä hajaantui etsimään ryhmissä itselleen sopivaa ruokailu kohdetta. Tämän jälkeen ryhmä kokoontui Pyhän Tapanin tuomiokirkon edessä ja he suntasivat kohti Juutalaismuseota, jossa aluksi opas kertoi juutalaisista ja sitten ryhmä sai vapaasti kierrellä ympäri museota.

Juutalais museon jälkeen ryhmällä oli vapaa-aikaa. Osa lähti syömään välipalaa ja toiset shoppailemaan ympäri Wienin keskustaa. Tämän jälkeen ryhmä kokoontui jälleen Pyhän Tapanin tuomiokirkolla ja matkasi kohti Haus der musik museota. Museossa ryhmä sai kiertää vapaasti ja tutustua itävaltalaisten muusikoiden elämään ja itse musiikkiin.

Haus der musikin jälkeen oli aika lähteä syömään iltapalaa ja suunnata hiljalleen kohti hotellia. Osa porukasta kävi vielä pikapikaa ostoksilla ennen kauppojen sulkeutumista, mutta musiikkitalolta myöhempään viihtyneen lähtivät suoraan ruokapaikan hakuun ja hotellille lepäilemään. Seuraava päivä tulee olemaan taas täynnä tekemistä ja kävelyä.

Leave a Reply

Your email address will not be published.